Alec Duwel

Alec, opgegroeid in een familie van ondernemers, zijn middelbaar afgerond in marketing & ondernemen, en nu student verzekeringen bij AG Insurance.

Alec gaat graag tennissen met vrienden en is dan ook regelmatig te vinden op TC Kapellen. Zijn politieke carrière startte 3 jaar geleden binnen Jong Vld Kapellen. Gedurende deze periode heeft hij dan ook aan talloze evenementen van Jong Vld meegeholpen en heeft hij een perfect beeld over hoe de jeugd “wonen in Kapellen” ervaart. Zelf vond hij het tijd om zijn politieke carrière naar een hoger niveau te tillen.

Alec wil meewerken aan een gemeente waar de middenstand graag gevestigd is. Een gemeente waar de jeugd graag opgroeit, waar elke sportieve Kapellenaar naar hartelust zijn sport kan beoefenen. Hij wil er mee voor zorgen dat  jonge gezinnen de mogelijkheid krijgen om in Kapellen te komen wonen en waar elke sportieve Kapellenaar naar hartelust zijn sport kan beoefenen.

 

Dirk over...

  • Alec treedt als verzekeringsspecialist in de voetsporen van zijn vader. De voorbije jaren bewees hij bij Jong VLD dat je op hem steeds  kan rekenen.

    Dirk Van MechelenBurgemeester