Evelyne Haud’huyze

Evelyne is sinds een aantal jaar penningmeester bij Jong VLD. Via deze weg leerde ze niet alleen interessante mensen kennen, maar maakte ze ook kennis met de lokale politiek.

Haar engagement wil ze nu graag uitbreiden door deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Hoewel ze tot één van de jongste kandidaten behoort, heeft ze een belangrijk doel voor ogen. Ze hoopt namelijk de Kapellenaren warm te maken om bewust te kiezen voor een programma waar ze volledig achterstaan. Alle inwoners beslissen uiteindelijk samen over de toekomst van hun gemeente en deze bewustwording is niet onbelangrijk voor een weloverwogen keuze op 14 oktober.

Na 24 jaar in Kapellen te wonen, kan Evelyne vastberaden zeggen dat ze haar hart hier verloren heeft. Sinds 2 jaar werkt ze als apotheker in Kapellen. Dat zorgen voor mensen haar passie is, werd hierdoor bevestigd.

Door te luisteren naar mensen en te helpen waar kan, wil Evelyne mee bouwen aan een gemeente die leeft en vooral niet stilstaat. De mix van ervaring van de “oudere” bekenden en nieuw jeugdig enthousiasme lijkt haar hiervoor het perfecte recept.

Dirk over...

  • Evelyne is één van onze jongste kandidaten. In het dagelijks leven is ze een zelfverzekerde en zorgzame apotheker aan de Zilverenhoek. Als penningmeester van Jong VLD leerde ze inmiddels ook de passie van de politiek kennen.

    Dirk Van MechelenBurgemeester