Frederic van Haaren

Een passie voor zijn gemeente. Zijn hele leven woonachtig in Kapellen.

Reeds 35 jaar actief binnen de gemeentepolitiek waarvan 24 jaar als schepen.

Naast het mandaat van schepen is hij ook actief binnen het bedrijfsleven en maakt ook graag tijd vrij voor verenigingen.

Zo is hij voorzitter van basisschool Zonnekind in Heide en van de Bosgroep Antwerpen-Noord.

Bossen, natuur en groen vormen een belangrijk element in zijn leven. In zijn vrije tijd maakt hij ook graag tijd vrij om te tuinieren en in het bos te werken. Hij heeft het geluk om in de bossen nabij het Mastenbos te wonen.

Frederic is gehuwd met Katia en vader van een dochter en twee zonen. Het gezin van Haaren voelt zich thuis in Kapellen. In de zomer gaat het hele gezin meestal naar Frankrijk aan de Atlantische kust. Daar komen zij tot rust na een bewogen en spannend jaar in België.

In de toekomst wil hij blijven ijveren voor Kapellen. Kapellen met zijn groen karakter en waar het goed is om leven. Een plaats waar mensen graag thuiskomen en fier zijn op hun gemeente.

Dirk over...

  • Frederic is al 35 jaar mijn compagnon de route in de Kapelse gemeentepolitiek. Als schepen voor milieu en groenbeleid voelt hij zich als een vis in het water. Steeds prominent en deskundig aanwezig op het terrein met een geweldige inzet!

    Dirk Van MechelenBurgemeester