Heleen Clerkx

Heleen woont ruim 15 jaar in Kapellen. Zij houdt van onze groene gemeente en zijn mooie omgeving.

Sinds 2012 is zij voorzitter van GOKI, Huis van het Kind. Een platform voor alle Kapelse organisaties, die te maken hebben met opvoeden en ondersteunen van kinderen. Denk bijvoorbeeld aan scholen en kinderopvangcentra. Heleen vindt het erg motiverend om samen met alle betrokkenen te zoeken naar verbeteringen voor kinderen en opvoeders.

Naast deze functie is Heleen werkzaam als stewardess. Tijdens haar werkzaamheden vliegt ze over gans de wereld en komt ze in contact met mensen uit alle windstreken. Thuis is ze moeder van 2 kinderen uit het middelbaar onderwijs.

Doorheen de jaren is Heleen meer betrokken geraakt bij onderwerpen als onderwijs, opvang en opvoedingsondersteuning. Deze ervaring wil ze aanwenden om de Kapelse gezinnen verder te helpen. Andere thema’s die haar nog nauw aan het hart liggen zijn: verkeersveiligheid, gezondheid en geborgenheid.”

Dirk over...

  • Heleen is de vriendelijkheid zelve. Als moeder, als stewardess bij KLM, als enthousiast lid van onze ploeg. Maar ook nooit op haar mondje gevallen. Ze zorgt voor pit in het team.

    Dirk Van MechelenBurgemeester