Inge Cornelissen

Inge woont al haar hele leven in Kapellen en kent er heel wat mensen.

Ze is actief betrokken in het verenigingsleven. Zo is ze bestuurslid bij Markant Kapellen en kunnen de ‘Sint Niklaas’-stoet in haar geliefde Hoogboom, het straatcomité van de Poeldreef en de voetbalclub van haar zonen steeds op haar hulp en bijdrage rekenen.

Ze is sociaal geëngageerd en organiseerde reeds verschillende malen mee een fuif waar de opbrengst steeds naar een goed doel ging met name Move for Parkinson, Haleakala, Coda Hospice, De Meander etc.

Inge is gehuwd met Erik Bastiaensen en moeder van drie sportieve zonen. Beroepshalve is ze al vele jaren verpleegkundige in AZ Klina (Brasschaat) en doet dat nog steeds met veel enthousiasme. Ze is sociaal, joviaal, biedt steeds een luisterend oor. Je kan op haar rekenen.

Nu haar gezin wat minder aandacht en tijd vraagt, is politiek voor haar een nieuwe uitdaging en zal ze zich ten volle inzetten voor een bruisend Kapellen, waar het goed is om te wonen en te leven.

“Inge zal voor Kapellen zorgen zoals ze altijd voor ons heeft gezorgd” (citaat zoon)

GEWOON DOEN!

Dirk over...

  • Inge wil meer dan ooit Hoogboom mee een stem geven en gaat daarom de politieke uitdaging aan. Actief in het verenigingsleven, maar ook een bekwame verpleegkundige. Een versterking!

    Dirk Van MechelenBurgemeester