Inge Wagemans

Inge is de duvel-doet-al in onze partij. Als secretaris van de partij regelt zij, samen met Bruno, onze voorzitter, de dagelijkse werking van Open Vld Kapellen. Daarnaast is zij een zeer gedreven OCMW-raadslid en als fractievoorzitter waakt zij mee over een liberaal beleid binnen het OCMW.

In het dagelijkse leven is Inge adviseur op het kabinet van Claude Marinower, schepen voor onderwijs en rechtszaken van de stad Antwerpen. Zij zorgt er onder meer mee voor dat er voldoende en kwalitatieve scholen komen in de stad Antwerpen. Een hele uitdaging in een grootstad als Antwerpen. Maar niet enkel een boeiende uitdaging, ook een grote leerschool.

Onlangs is zij gestart met een nieuwe uitdaging, een eigen schoonheidsinstituut Che Bellezza, waar zij na de werkuren de mensen in de watten legt. Geen wild verhaal maar een doordachte stap in haar leven na een moeilijke periode, met een visie en een bewuste keuze voor natuurlijke producten.

Inge stelt zich terug kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen omdat zij verder wil meewerken aan een Kapellen voor, door en met iedereen. Een Kapellen waar iedereen zijn ding mag, kan en moet doen. Want Inge is er van overtuigd dat een mooie gemeente zoals Kapellen niet enkel gemaakt wordt of de verantwoordelijkheid is van het bestuur. Ook de inwoners mogen, moeten en kunnen hieraan meewerken. Samen verantwoordelijkheden nemen en Kapellen, je wijk, je straat, het pleintje op de hoek nog iets mooier maken. De sociale cohesie versterken, het inrijden van je straat moet al aanvoelen als thuiskomen.

Gezin is voor Inge een heilig huisje. Tijd doorbrengen met haar echtgenoot Erwin en haar kinderen en schoonkinderen Yannick en Yasmine en Kirsten en Jori en de kleine teckel Beauke is quality-time. Samen gezellig iets gaan eten, er even tussenuit of gewoon een glaasje drinken is puur genieten.

Inge is uw stem waard, want Inge wil samen met u werken aan een Kapellen waar u kan genieten.

Dirk over...

  • Inge is meer dan alleen onze stille kracht achter de schermen van Open VLD Kapellen. Ze heeft heel wat beleidservaring, want jarenlang achtereenvolgens op mijn ministerieel kabinet, dat van gedeputeerde Koen Helsen en nu bij schepen Claude Marinouwer in de stad Antwerpen. Als dienstdoend voorzitter van het OCMW, bij het begin van de legislatuur, en nadien als fractieleider van ons team waakt zij over die Kapellenaren die nood hebben aan zorg of het wat moeilijker hebben.

    Dirk Van MechelenBurgemeester