Jef Denisse

Jef Denisse is geboren en getogen Kapellenaar. In zijn jeugd was hij voorzitter van de Kapelse PVV-jongeren en in die functie werd hij opgevolgd door DIRK VAN MECHELEN.

Het verenigingsleven is nog steeds zijn belangrijkste vrijetijdsbesteding, zowel als bestuurslid, actief lid en als muzikant.

Beroepshalve was Jef, tot voor een tiental jaar, actief als zelfstandig verzekerings- en vastgoedmakelaar. De werking en de bezorgdheden van de Kapelse middenstanders is hem dus niet vreemd. De voorbije zes jaar was hij actief als OCMW- raadslid.

De laatste jaren hebben zijn kleindochters een belangrijke plaats in zijn leven ingenomen. Toch meent hij nog genoeg tijd over te hebben om zich, op gemeentelijk vlak, nuttig te maken en daarom wou hij heel graag deel uit maken van onze sterke, blauwe ploeg.

Dirk over...

  • Jef is een bekende Kapellenaar: jarenlang ondernemer, bestuurs- en spelend lid van onze fanfare, bezieler van Sonorum Ementes, bezige bij, die zich de voorbije jaren inzette in de OCMW-raad van Kapellen.

    Dirk Van MechelenBurgemeester