Laila Rylant

Laila heeft haar thuis gevonden in Kapellen. Haar grootste geluk is haar gezin, haar man is haar beste vriend en begin 2018 maakten ze hun gezinnetje compleet met de jongste dochter.

Ze vindt zichzelf een relaxte mama van Jules, Lola en Pipa. Onder het moto: je doet wat je kan, niet wat je wil, krijgt ze heel wat voor elkaar. Samen met haar man is ze de spil van hun eigen zaak Ambrosia Design. Ze zijn gespecialiseerd is design brievenbussen en het ontwerpen van buitenruimtes en straatmeubilair. Daar ze beiden levensgenieters zijn en graag reizen met de kids zorgt dat voor een mooi evenwicht tussen werk en privé.

Als voorzitter van het oudercomité zet ze zich samen met andere vrijwillige ouders in voor de gemeentelijke basisschool ‘De Platanen’, wat de nodige betrokkenheid en verantwoordelijkheidszin vereist. Ze is ervan overtuigd dat het heerlijk wonen is in Kapellen.

Ze wil dan ook graag mee nadenken om het nog beter te maken. De thema’s gezin, vrij tijd en ondernemen liggen haar van nature nauw aan het hart. Kortom het leven moet gevierd worden en dat doet Laila met volle teugen!

Dirk over...

  • Laila is als onderneemster en voorzitter van het oudercomité van onze gemeentelijke basisschool ‘De Platanen’ van geen kleintje vervaardGedreven, vastberaden, maar ook alles graag met een lach.

    Dirk Van MechelenBurgemeester