Leo Mees

Uittredend gemeenteraadslid Leo Mees (46) is geboren en getogen in Kapellen waar hij opgroeide in een landbouwersgezin met 5 kinderen. Leo heeft altijd in Putte-Kapellen gewoond, waar zijn beide ouders nog steeds wonen.

Als prille twintiger richtte hij tal van fuiven, optredens, paardenkoersen en jumpings mee in op de gekende weilanden langs de Kapelsestraat.

Leo is in 2001 gehuwd met An-Helene Bruyninckx en samen hebben zij twee fantastische zonen, Toon, 16 jaar en Frederik, 14 jaar.

Leo is zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, grondwerken, onderhoud van vijvers en zaaien van gazon. Kortom alles voor tuin en natuur. In de kalme winterperiode staat Leo dag en nacht paraat voor het strooien van zout op fietspaden en wegen. Als ondernemer is Leo gewoon om elke opdracht correct en stipt uit te voeren. Deze ervaring en ingesteldheid wil hij doortrekken bij een nieuw mandaat van de kiezer.

De hobby’s van Leo zijn verweven in de hobby’s van zijn beide zonen. Toon is gepassioneerd door akkerbouw en het gebruik van tractoren. Hij werkt ook graag met kranen en bulldozers en doet geregeld mee aan een trekkertrek-wedstrijd.

Frederik is gepassioneerd door paarden en vooral jumping rijden. Daarom is heel het gezin in het weekend dikwijls te vinden op een paardenevenement waar Frederik in de piste komt.

Leo wil zich vooral inzetten voor de veiligheid in Kapellen. Iets waar iedereen uiteindelijk dag en nacht een goed veiligheidsgevoel moet aan overhouden. Bovendien moet Kapellen een bruisende gemeente blijven met ontspannende activiteiten zoals in een gezellig dorp past. Juist dat heeft van Kapellen een gemeente gemaakt waar het fijn is om te wonen en dat moet zo blijven.

Dirk over...

  • Leo is en blijft een geboren ondernemer en een echte “Mees”.  Toen hij drie jaar geleden terug onze gemeenteraadsploeg kwam versterken getuigde hij meteen van zijn gezond verstand. Gewoon doen, met vooral een grote logica.

    Dirk Van MechelenBurgemeester