Luc Janssens

Deze gedreven Kapellenaar heeft reeds heel wat kilometers politieke ervaring op de teller staan. Luc is sinds 1995 gemeenteraadslid, sinds 1999 schepen en gedurende enkele jaren was hij waarnemend burgemeester. Reeds 18 jaar bewaakt hij met succes uw belastinggeld als schepen van financiën en begroting.

Een werk van elke dag. Kapellen heeft dan ook een zeer lage fiscale druk. Allicht kennen velen hem ook als de schepen ‘die hen gehuwd heeft’. Tal van koppeltjes passeerden bij hem op het gemeentehuis. Ook als schepen van personeel en onderwijs zette hij de voorbije jaren zijn beste beentje voor.

Beroepshalve is Luc advocaat-vennoot bij een gerenommeerd Antwerps advocatenkantoor. Als oud-voetballer van R. Cappellen F.C. heeft hij sportieve hobby’s. Zo wandelt hij graag met hond Jules. Ook een stevige bergwandeling, een fietstocht of een spelletje petanque onder vrienden gaat hij niet uit de weg. Luc is reeds meer dan 25 jaar gelukkig gehuwd met Christel. Zij hebben twee kinderen: Annelore en Lukas.

Luc gaat altijd 100% voor Kapellen. Meer info op www.lucjanssens.com.

Dirk over...

  • Luc is stilaan de Godfather van de Kapelse gemeentelijke financiën: gericht investeren in tijden van lage rente met het behoud van de uiterst lage gemeentelijke belastingen.

    Dirk Van MechelenBurgemeester