Luc Lamine

Na zorgvuldige overweging heeft Luc beslist zich ook politiek te engageren.

Als Kapellenaar wil hij mee zijn schouders zetten onder het project dat sedert de 80-er jaren werd opgestart onder impuls van Jacky Buchmann en Dirk van Mechelen en hun ploeg en dat van Kapellen een voorbeeld maakte van een leefbare, groene, culturele, sportieve, veilige en financieel gezonde gemeente.

Luc wil vooral luisteren om zich vervolgens met passie -en toch rationeel- volledig in te zetten om het gevoerde beleid ook de volgende 6 jaren verder uit te zetten. Open VLD is voor hem de juiste ploeg om dit waar te maken en om in alle openheid zorg te dragen voor een nog groeiende leefbaarheid van onze topgemeente.

Luc hoopt Uw vertrouwen te krijgen om zijn engagement in de praktijk om te zetten. Zijn jarenlange ervaring als o.a. woordvoerder en korpschef van de lokale politie van Antwerpen en tot slot zijn jarenlange staffunctie in Brussel als adviseur-Generaal van de federale politie, gekoppeld aan zijn sociale engamenten ( o.a. meer dan 25 jaar actief lid raad van bestuur VZW Rotonde een vzw voor mensen met een meervoudige motorische en/of mentale handicap) maken hem tot iemand met een brede waaier aan ervaringen en expertises om onze uitdagingen waar te maken.

Wij ❤️ - red heart emoji van Kapellen.

Dirk over...

  • Luc heeft een geweldig track record op zijn naam staan: zowel expert in het veiligheidsbeleid, als een warm sociaal hart voor mensen met een beperking. Blij zo iemand bij te hebben in onze sterke ploeg.

    Dirk Van MechelenBurgemeester