Marcel Denisse

Marcel is geboren en getogen in Putte-Kapellen. Hij woont samen met zijn echtgenote in de Vierhoevenstraat 185.

Samen met zijn broer begon hij, als jonge knaap, te werken in de steenhouwerij van zijn vader. Een bedrijf dat in 1983 werd opgericht. Vader Denisse is inmiddels overleden en broer Louis ging met pensioen. Marcel nam de steenhouwerij over en samen met zijn zonen Filip en Steven bouwde hij de zaak verder uit. Onlangs verhuisden zij naar een nieuwe locatie in de KMO-zone Starrenhof.

Marcel is gelukkig getrouwd met Maria Mees, ook een geboren en getogen Puttenaar. Inmiddels zijn beide zonen ook gelukkig getrouwd en werd het gezin Denisse uitgebreid met twee lieve schoondochters Kathleen en Petronella en drie schatten van kleinkinderen, Mathijs, Elia en Marie.

Marcel was jaren mee de drijvende kracht achter de Sluitingsprijs in Putte-Kapellen. Als voorzitter heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor de organisatie van deze legendarisch koers. Daarnaast haalde hij met ruiter Tom D’Haeyere mooie resultaten in de paardensport. En momenteel is hij voorzitter van KFC Nieuwmoer en hevige en trouwe supporter van Putte SK.

Marcel stelt zich kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen en wil zich inzetten voor Open Vld en de Kapellenaars.

Dirk over...

  • Marcel is de immer goedlachse ondernemer en gedurende vele jaren de mede-bezieler van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen. Eeuwig jong van hart en zo gedreven dat hij mee Putte en sportief Kapellen een stem wil geven.

    Dirk Van MechelenBurgemeester