Mathias Adriaenssens

De roots van gemeenteraadslid Mathias liggen in Putte-Kapellen, waar hij als chiroleider en speelpleinmonitor de eerste stapjes in het gemeenschapsleven zette.

Mathias is een volbloed liberaal die sinds de Antwerpse Liberale Studenten passioneel de liberale ideeën verdedigt. Na zijn studies maakte hij de overstap naar de Antwerpse Haven, waar hij als Commercieel Manager bij wereldrederij MSC de export naar Azië en India behelst. Daarnaast beoefent hij binnen de havengemeenschap nog bestuursfuncties bij de scheepvaartkoepel en de Antwerpse Jong-VOKA.

In zijn vrije tijd geniet hij enorm van lekker eten en een goed glas wijn met vrienden en familie. Om deze hobby beetje in de hand te houden probeert hij de jaarlijkse Kermisloop tot een goed einde te brengen en begon hij zelfs de fitness in’t centrum te frequenteren.

Als kandidaat wil hij waken over een slank en krachtdadig gemeentebestuur, met een geëngageerde beleidsploeg en een bruisend gemeenschapsleven. De jeugdwerking en wijkwerking in Putte-centrum genieten daarbij zijn bijzondere aandacht. Vanuit zijn professionele achtergrond ijvert hij, in zijn gekende no-nonsense stijl, voor onze ondernemers en zuurstof voor initiatieven.

Meer info : www.facebook.com/mathiasadriaen

Dirk over...

  • Mathias blijft in alles wat hij doet de oud Putse jeugdleider: verantwoordelijkheid nemen waar nodig. In de gemeentepolitiek maar zeker nu ook in de haven bij MSC.

    Dirk Van MechelenBurgemeester