Monique Wouters-Van der Tol

Monique Wouters – Van der Tol, geboren te Rotterdam.

Monique woont al 45 jaar in België, waarvan meer dan 30 jaar in Putte-Kapellen. Zij voelt zich een echte Puttenaar en daarom is ze 5 jaar geleden Belgische geworden.

Monique is gehuwd Peter Wouters, zelfstandige aannemer in pleisterwerken en een geboren en getogen Puttenaar. Ze is de schoondochter van wijlen Frans Wouters, die 12 jaar schepen was van deze mooie gemeente. Monique en Peter hebben 3 kinderen: Kim, Britt en Roy en sinds dit jaar een flinke kleinzoon.

Na 14 jaar gewerkt te hebben in de medische sector, koos Monique er voor om zich fulltime in te zetten voor haar gezin en familie. Ze heeft nu meer tijd voor haar hobby’s zoals koken, op haar kleinzoon Louis passen en haar grootste hobby, supporteren voor R Cappellen FC, waar haar zoon het van jeugdspeler tot A – kernspeler schopte.

Als OCMW–raadslid is Monique zeer begaan met de mensen die het wat minder hebben. En dat wil ze ook in de toekomst verder doen. Ze wil een luisterend oor voor haar medemens zijn.

Dirk over...

  • Monique verdient haar strepen als OCMW raadslid, moeder van voetbaltalent, echtgenoot van een hardwerkende zelfstandige, en zorgzaam voor de ganse familie. Hoed af voor haar.

    Dirk Van MechelenBurgemeester