Ria Janssens-Van Oncen

Al 12 jaar zet Ria zich als schepen met hart en ziel in voor jong en oud in Kapellen.

In die functie, maar ook als meewerkende echtgenote van huisarts Ludo Janssens, moeder van vier dochters en trotse “moeke” van drie kleinkinderen, is ze een luisterend oor voor jong en oud.

Ze wil zich blijven inzetten voor u en voortwerken aan thema’s die haar nauw aan het hart liggen. Op haar eigen, vinnige en vlotte manier.

Zo legde ze zich actief toe op de uitbouw van het seniorenbeleid. Ze trok aan de kar om de nodige faciliteiten en een sociale agenda te voorzien voor onze (groot)ouders.

Bruisende kernen waar mensen zich thuis voelen en verenigingen plezier maken, zijn belangrijk. Zo zorgde Ria mee voor een nieuwe academie en de nieuwe parking in Putte. Ze startte ook “Kapellen Klinkt” mee op.

Ook gezondheid staat hoog op haar agenda. Ze bouwde de zorgbeurs uit, ondersteunt tal van preventieve gezondheidsacties en zorgde voor AED-toestellen.

Daarnaast zette Ria Kapellen enkele toeristische trekpleister op de kaart. Zo genieten meer en meer mensen van het spoorfietsen, het geopende Ertbrandbos en ons fietsnetwerk.

Met uw steun zet Ria zich ook de volgende zes jaar enthousiast in voor u en voor Kapellen.

Dirk over...

  • Ria en de Kapelse senioren vormen een succesverhaal. Alom tegenwoordig met een aanstekelijke inzet. Gewoon doen, is al jaren haar passie.

    Dirk Van MechelenBurgemeester