Sarah Buchmann

Als kleindochter van wijlen Jacky Buchmann, onze ere-burgemeester, zit de passie voor Kapellen bij Sarah in de genen.

Het Kapellen dat Jacky meer dan twintig jaar bestuurde. Het Kapellen waarvan hij zoveel hield en waar hij zo trots op was. Twaalf jaar geleden nam Sarah de fakkel over en werd zij verkozen tot schepen. Het waren drie enorm interessante en leerrijke jaren.

Ze weet ondertussen wat het betekent om mee aan het roer van een gemeente te staan. Ze geniet ervan om zich helemaal te geven en om samen met anderen te werken aan het beleid. Hoewel ze ondertussen toch ook al negen jaar gemeenteraadslid is, ging ze toch nog vaak raad vragen aan haar bompa. Samen zoeken naar oplossingen met steeds een straf verhaal of een leuke anekdote er bovenop. Sinds zijn overlijden weerklinkt zijn wijze raad haar alleen maar luider in de oren. Altijd luisteren naar wat de mensen bezighoudt en nooit iets beloven dat je niet 100% zeker waar kan maken.

Als moeder van twee kinderen weet Sarah heel goed hoe belangrijk voldoende kinderopvang, een ruim sport-, speel- en cultuuraanbod en veilig verkeer zijn. De Kapellenaren samen brengen, laten genieten en ruimte geven om te groeien, is waar Sarah ten volle voor wil gaan.

Samen met een sterke ploeg, wil ze verder werken aan het Kapellen waarvan wij allemaal zoveel houden.

Dirk over...

  • Sarah trad in de voetsporen van haar geliefde opa en icoon in de Kapelse politiek Jacky Buchmann. Zowel als schepen, maar ook als gemeenteraadslid kan je op haar rekenen.

    Dirk Van MechelenBurgemeester